Wisma tid

Visma Tid erbjuder smart tidrapportering för tjänsteföretag som säkrar att alla timmar finns på bordet när det är dags att fakturera medan Millnet fungerar till alla tjänsteföretag och dessutom har Millnet en effektiv tidrapporterings app för att smidigt lösa rapporteringen på fältet. Programmet gör det också enkelt för exempelvis konsulter och byråer att ta fram statistik och göra uppföljningar.
Registrera dina tider och utlägg direkt med internettjänsten Visma WebbTid eller i din mobil. Enkelt och smidigt när du är på resande fot eller ute på uppdrag hos dina kunder. Visma WebbTid kan användas av registrerade användare i Visma Tid. Visma Tid gör det enkelt att hålla reda på vilka timmar som ska faktureras. Du matar in all tid, både fakturerbar och intern tid. Du kan tidsredovisa per kund, per projekt eller som du vill.

Visma Tid är ett kraftfullt program som kan anpassas till just ditt tjänsteföretag, oavsett om du är egenföretagande konsult eller driver en större redovisnings- eller revisionsbyrå.
Du kan enkelt kontrollera de tider som registrerats och sedan skapa underlag för löneadministrationen samt din fakturering och projektredovisning.