Tidrapport

Tidrapport.nu sköter alla beräkningar och lämnar fakturerings och löneunderlag. Idealiskt för er som har ackordsbaserade löner. Det är ju alltid lite funktionsskillnader om man ex jämför Millnet’s tidrapporteringssystem med övriga aktörer där vissa exempelvis är speciellt inriktat mot bygg och hantverksföretag men Millnet fungerar givetvis utmärkt för alla som säljer sin tid. Tidrapportering med oss gör att ni slipper all hantering av lönelappar. Tidrapport summerar timmar och visar fördelning emellan anställda per projekt.

Alla som är vana att surfa på webben klarar med enkelhet av att rapportera och administrera i systemet. Funktioner som tidrapport har är framtagna tillsammans med kunder för att lösa deras problem.

Lägg in timkostnad på era anställda för att få koll på den upparbetade kostnaden. Ni får en snabb överblick över vad ni har att fakturera.Tidrapport summerar timmar och visar fördelningen mellan anställda per projekt. Markera tiden som fakturerad allteftersom så att ni inte missar något.

Tidrapport är framtaget för byggbranschen men fungerar givetvis utmärkt för alla som säljer sin tid.